Az enterprise szintű, agilis szoftverfejlesztés azonnali eredményeket biztosít megbízóinknak

Az üzleti szoftver megoldás szállítás során nem csak más gyártók rendszereinek implementálását végezzük, hanem saját szoftvertermékek bevezetése mellett egyedi megoldás fejlesztésére is képesek vagyunk. Széleskörű szakmai kompetencia birtokában visszük végig a szoftverfejlesztés teljes értékláncát az igény felmerülésétől a bevezetésig, illetve munkaerő biztosítás keretén belül kiemelkedő minőségi színvonalon teljesítünk projektfeladatokat. A technológia és a hatékonyság iránti lelkesedésünk olyan lendületet és dinamizmust ad csapatunknak, hogy garantálni tudjuk: nálunk minden rendelkezésre áll a szoftverfejlesztési feladatok sikeres megoldására! Szolgáltatásainkat az üzleti szegmens széles spektrumában sikerrel alkalmazzák a pénzintézetek és nagyvállalatok egyaránt. Az egyes alrendszerek, illetve az azokat alkotó modulok azonban önállóan is alkalmazhatóak a pénztárak számára, bővítve meglévő rendszerük funkcionalitását, hatékonyságát annak lecserélése nélkül is.

IRF, az online rendszerek specialistája

B2C portál fejlesztés

Portálmegoldásaink révén megrendelőink magas minőségben, költséghatékonyan tudják ügyfeleiket kiszolgálni. Mindig szem előtt tartjuk, hogy minden eszközön könnyen használható legyen az oldal, reszponzív design jellemzi minden weboldal fejlesztésünket. Az IRF portálrendszerek igény szerint letölthető mobil app-ként is szolgálhatják az ügyfeleket.

WEB site building

Olyan weboldalakat fejlesztünk, melyek megfelelnek a legkorszerűbb digitális követelményeknek. Saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünk, online űrlapjaink és kiemelkedő minőségű UX és UI design szolgáltatásunk révén magas színvonalú hozzáadott értéket képviselünk.

B2B portál fejlesztés

Merőben más megközelítést igényel a vállalati ügyfélkezelés és az azt megvalósító portálrendszer. Az ügyfélélmény fogalma ez esetben nem feltétlen azonos a mobil eszközön gyorsan bonyolítható tranzakciókkal, mint inkább a teljeskörű, részletes, nyomonkövethető és megbízható ügyintézéssel.

Fejlesztőcsapat biztosítása, nearshoring

Szervezze ki a szoftverfejlesztést!

Nearshoring szolgáltatásunk költséghatékonyabbá teheti a vállalat működését, anélkül, hogy ez a megbízhatóság vagy a minőség rovására menne. Nemzetközi szintű szakmai tapasztalattal rendelkezünk a szoftverfejlesztés terén, munkatársaink szakszerű tudásukkal, kompetenciájukkal segítik partnereink céljait. Akár egyetlen munkatárs teendőinek kiszervezéséről legyen szó, akár komplex csapat megbízásáról, az IRF Soultions megbízható fejlesztői gárdája mindenben a rendelkezésére áll.

Vállalati domain tudás

Digitális
transzformáció

Egy szervezet életében kulcsfontosságú az üzleti folyamatmenedzsment, továbbá annak digitalizációja, ügyfelek, partnerek irányába történő online elérhetősége. Cégünk széleskörű üzletági tapasztalatok birtokában végzi a vállalati folyamatok feltérképezését, újratervezését és az ezen követelményeknek megfelelő modern szoftvermegoldások fejlesztését, implementálását.

Értékesítés
támogató rendszerek

Az IRF saját fejlesztésű, vagy az elterjedt CRM rendszerek implementálásával támogatja az értékesítési munka minden lépését. Jutalékszámfejtő megoldásaink nagyszámú értékesítési tranzakció, komplex jutalék számfejtési szabályrendszernek megfelelő feldolgozását képes elvégezni.

NAV online
számlaadat-feladás

A szolgáltatás manuális beavatkozás nélkül olvassa ki, dolgozza fel és biztonságos csatornán keresztül küldi be a szükséges számla adatokat az adóhatóság felé. A hatóságtól érkező válaszüzeneteket teljes körűen tárolja és webes felületen keresztül is megtekinthetővé teszi. Az esetleges hiányzó vagy hibás adatokról azonnali tájékoztatást küld a vállalata pénzügyi felelőseinek.

Megoldjuk a Legacy rendszerek problémáját

Üzemeltetés

Rossz nyelvek szerint minden pénzintézet vagy nagyvállalatnál van legalább egy olyan „zöld-képernyős” legacy rendszer amihez senki se mer hozzányúlni, mivel annak működése kritikus a szervezet számára. Az IRF több évtizedes szakmai múltja lehetővé teszi, hogy ilyen rendszereket üzemeltessen, sőt szükség szerint kisebb módosításokat is megoldjon.

Újrafejlesztés

Amennyiben az adott legacy rendszer a szervezet működésében közép- és hosszútávon sem nélkülözhető, cégünk, a technológiát jól ismerő szakértőkkel együtt feltérképezi a működést, és a külső rendszerekkel történő kapcsolódást. A működési dokumentáció az üzemeltetés során is nagyon hasznos, azonban az újrafejlesztéshez elengedhetetlenül szükséges.

Adatmigráció

Az IRF adatmigráció terén jelentős gyakorlati tapasztalatokkal rendelkezik. Legacy rendszerek esetében akár több tízévnyi adatállomány, az amit exportálni, transzformálni és importálni szükséges. Az adatvesztés nélküli folyamatot általában több, megismételt tesztmigráció előzi meg, tekintettel arra, hogy minden migráció egyedi, hiszen nem csak a rendszerek, de a tárolt adatok köre is eseti tervezést és feldolgozást igényel.

Fejlesztési folyamatunk

A fejlesztési folyamatunk metodológia szempontjából három modellt támogat, amelyek közül a projekt és az ügyfél preferenciák segítenek dönteni. Ezek az Agilis inkrementális (ajánlott), a Spirál és az egyre inkább kiszoruló Klasszikus vízesés modell. Bármelyik metodológiát is választjuk a következő fejlesztési projektszakaszokat az enterprise szoftverfejlesztés megköveteli.

Követelmény analízis

A folyamatfelelősökkel, vezetőkkel folytatott interjúk továbbá a rendelkezésre álló dokumentumok alapján történik az üzleti folyamatok feltérképezése, elemzése. Az IRF best-practice és know-how egészíti ki az ügyfélkövetelményeket. A munkaszakasz során feltárásra kerülnek a minőségbiztosítási követelmények és a projektkockázatok is.

Követelmény specifikáció

A követelmény analízis szakasz eredménye alapján világosan meghatározásra és dokumentálásra kerülnek a fejlesztés követelményei, amelyeket a projekt csapat elfogad. A munkaszakasz eredménye (SRS - Software Requirement Specification) a követelmény specifikáció, amely a projekt keretében megtervezendő és fejlesztendő összes eredménytermék követelményét tartalmazza.

Architektúra tervezés

A fejlesztendő rendszer szoftver architektúrájának tervezése rendkívül kritikus kérdés. Egy-egy megfelelően választott szoftverkomponens szárnyakat adhat a fejlesztésnek és a későbbi üzemeltetésnek, míg egy hibás döntés évekre tudja megkeseríteni a projekt életét. Az IRF achitectek akár több alternatívát is kidolgoznak a DSD – Design Specification Document keretein belül.

Szoftverfejlesztés

A szoftverfejlesztés kódolási guidelines alapján, rendszeres kódreview megbeszélések mentén zajlik. A unit tesztek és a continuous integration a modern fejlesztési technológia elengedhetetlen része, éppúgy mint az agilis megközelítés, amely jól definiálható inkrementumokat határoz meg.

Architektúra tervezés

A fejlesztendő rendszer szoftver architektúrájának tervezése rendkívül kritikus kérdés. Egy-egy megfelelően választott szoftverkomponens szárnyakat adhat a fejlesztésnek és a későbbi üzemeltetésnek, míg egy hibás döntés évekre tudja megkeseríteni a projekt életét. Az IRF achitectek akár több alternatívát is kidolgoznak a DSD – Design Specification Document keretein belül.

Telepítés, tesztelés, üzemeltetés

A modern DEVOPS megközelítés a virtualizáció, dokkerizáció lehetővé teszi, hogy megbízónk számára azonnal használatba vehető megoldásokat szállítsunk, a telepítés időigényes tevékenységének egyszerűsítésével. A felhasználói tesztek és az üzemeltetés során keletkezett hibák, fejlesztési igények Jira servicedesk rendszerbe kerülnek be, ahol standard, megbízóink által követhető munkafolyamatok mentén nyernek megoldást.

Fejlesztési technológiák

Az IRF Solutions a szoftverfejlesztési projektekben az alábbi fejlesztési technológiákat, rendszereket, szolgáltatásokat alkalmazza.