Mivel az egészségpénztári adminisztráció a legmunkaigényesebb a pénztári ágazatok között, így a megfelelő hatékonyságú szoftvermegoldás kulcsfontosságú a tagokért folytatott versenyben.

A MedAll Egységes adatbázisra épülő alkalmazás, mely az egészségpénztárak adminisztrációs feladatait, munkafolyamatait teljes egészében lefedi. A rendszert kiemelkedő hatékonyság és adatbiztonság jellemzi. Tetszőleges kártyarendszerhez illeszthető. Kezeli a jogszabály által előírt kifizetési limiteket, lehetőséget biztosít fedezetigazolások kiállítására, lekötések rögzítésére, és természetesen a kifizetések nyilvántartására is alkalmas.
Az automatikus folyamatvezérlésnek köszönhetően a felhasználó mindig értesül aktuális feladatairól, nem szükséges külön figyelnie a határidőket, teendőket. A folyamatok minden esetben a legkorábbi kiváltó esemény hatására indulnak és a teljes lefutást jelentő eseményig tartanak. Tipikus példa az ügyféltől beérkező levél, amely iktatása, kategorizálása azonnal indítja a specifikus munkafolyamatot, amely addig tart, amíg a pénztár visszaigazoló levele el nem készül. A folyamatok –  „ügyek” – pontos lefutása bármikor lekérdezhető, ellenőrizhető az ügyfél és a pénztár számára mindig pontos információval szolgál.

IRF Szoftverház Kft

Tel: (+36) 1 225 2920
email: info@irf.hu
Cím: Canada Square
1027 Budapest, Ganz u. 12-14.

Impresszum

Székhely: 1027 Budapest, Ganz u. 12-14. Cégjegyzékszám: 01-09-363158 Adószám: 10953363-2-41 Ügyvezető: Antalóczy István

  IRF Szoftverház Kft.