Referenciáink

Több évtizedes tapasztalattal biztosítunk üzletágspecifikus szoftvermegoldásokat

Megbízóink, megoldásaink felhasználói

Brand-ek amelyek elérését növeltük

A sikeres együttműködés alapja

Üzletágspecifikus domain tudás

Számunkra a szoftverfejlesztés nem csupán kódokat és funkciókat jelent, hanem egy hosszú, sikeres út az üzleti világ sokszínű területein. Büszkék vagyunk arra, hogy több mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött üzletágspecifikus megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Elköteleződés

Az elkötelezettségünk és a folyamatos tanulás révén olyan partneri kapcsolatokat építettünk ki, amelyek során üzleti ügyfelek tucatjainak nyújtottunk testre szabott szoftvermegoldásokat. A referenciáink nem csak üzleti sikerekről szólnak, hanem az ügyfeleinkkel együtt megtett hosszú útról, az együttműködés értékéről és az általunk alkotott eredmények sokszínűségéről.

Esettanulmányok

Példák sikeres projektjeinkből

Allianz Nyugdíjpénztár

TAGI PORTÁL MODERNIZÁCIÓ
A projekt keretében egy nem reszponzív felhasználói felülettel rendelkező számlainformációs modul modernizálása történt meg oly módon, hogy sem az alaprendszer, sem a portálalkalmazást kiszolgáló felületeket nem volt szükséges megváltoztatni. A projekt során agilis módszertant alkalmaztunk.

Pannónia Nyugdíjpénztár

TELJES DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ
A pénztár adminisztrációs rendszerét hosszú évek óta cégünk biztosítja. A teljes nyugdíjpénztári ügymenetet digitalizáltuk, a biztonsági követelmények maximális teljesítésén túl megkülönböztetett figyelmet szentelve a pénztártagok ügyfélélményének, melynek részeként új honlap és megújult tagi portál is készült.

Generali Nyugdíjpénztár

PRIVATE CLOUD MEGOLDÁS AZ IRF-TŐL
A Generali Nyugdíjpénztár az IRF Solutions fejlesztésében készült INGRID Integrált Nyugdíjpénztár Adminisztrációs Rendszert alkalmazza feladatinak ellátására. A Generali konszern által üzemeltetett Private Cloud adatközpontban telepített rendszer Oracle adatbázis kezelő és JAVA back-end alapon üzemel.

MBH Nyugdíjpénztár

WEBOLDAL MEGÚJÍTÁSA
Cégünk a nyugdíjpénztár honlap megújításának teljes folyamatát vállalva, arculati tervezést, UX optimalizálást és tartalommenedzsment támogatást végzett. A weboldal megjelenése modern, letisztult, mobil eszközön is tökéletesen használható. A tartalommenedzsment az IRF fejlesztésében készült CMS modullal biztosított.

eNET

FEJLESZTÉSI PROJEKT EGYÜTTMŰKÖDÉS
A Földmegfigyelési Információs Rendszer (FIR) fő célja egy olyan átfogó központi kormányzati képesség kialakítása, amely a közigazgatást, szakigazgatást és a privát szférát releváns, részletes, könnyen hozzáférhető és naprakész földmegfigyelési adatokkal látja el. Az IRF a projekt tervezési és implementálási feladataiban is részt vett.

JCDecaux Hungary

Innovatív OOH reklám
A 75” kijelzőn látható szereplő az egész citylight hirdetési vitrint kitöltve, kültéri hangszóróval kiegészítve egy beépített kamera segítségével „szólította meg” a megállókban a járókelőket. A 4K minőségű felvétel, a napszakhoz és a kijelző előtt zajló eseményekhez igazított előre rögzített felvételek jól beállított egymásutánja magával ragadta a szemlélőt.

Megbízható fejlesztő csapatot keresel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
IRF Solutions Kft.
Magyarország, 1134 Budapest, Angyalföldi út 25.
Cégjegyzékszám: 01-09-363158
Adószám: 10953363-2-41
www.irf.hu
Adatvédelmi irányelvek
©️ 2023 IRF Solutions Kft.