Referenciáink

Több évtizedes tapasztalattal biztosítunk üzletágspecifikus szoftvermegoldásokat

Megbízóink, megoldásaink felhasználói

Brand-ek amelyek elérését növeltük

A sikeres együttműködés alapja

Üzletágspecifikus domain tudás

Számunkra a szoftverfejlesztés nem csupán kódokat és funkciókat jelent, hanem egy hosszú, sikeres út az üzleti világ sokszínű területein. Büszkék vagyunk arra, hogy több, mint három évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött üzletágspecifikus megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek.

Elköteleződés

Az elkötelezettségünk és a folyamatos tanulás révén olyan partneri kapcsolatokat építettünk ki, amelyek során üzleti ügyfelek tucatjainak nyújtottunk testre szabott szoftvermegoldásokat. A referenciáink nemcsak üzleti sikerekről szólnak, hanem az ügyfeleinkkel együtt megtett hosszú útról, az együttműködés értékéről és az általunk alkotott eredmények sokszínűségéről.

Esettanulmányok

Példák sikeres projektjeinkből

Allianz Nyugdíjpénztár

TAGI PORTÁL MODERNIZÁCIÓ
A projekt keretében egy nem reszponzív felhasználói felülettel rendelkező számlainformációs modul modernizálása történt meg oly módon, hogy sem az alaprendszer, sem a portálalkalmazást kiszolgáló felületeket nem volt szükséges megváltoztatni. A projekt során agilis módszertant alkalmaztunk.

Pannónia Nyugdíjpénztár

TELJES DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ
A pénztár adminisztrációs rendszerét hosszú évek óta cégünk biztosítja. A teljes nyugdíjpénztári ügymenetet digitalizáltuk, a biztonsági követelmények maximális teljesítésén túl megkülönböztetett figyelmet szentelve a pénztártagok ügyfélélményének, melynek részeként új honlap és megújult tagi portál is készült.

Generali Nyugdíjpénztár

PRIVATE CLOUD MEGOLDÁS AZ IRF-TŐL
A Generali Nyugdíjpénztár az IRF Solutions fejlesztésében készült INGRID Integrált Nyugdíjpénztár Adminisztrációs Rendszert alkalmazza feladatainak ellátására. A Generali konszern által üzemeltetett Private Cloud adatközpontban telepített rendszer Oracle adatbázis kezelő és JAVA back-end alapon üzemel.

MBH Nyugdíjpénztár

WEBOLDAL MEGÚJÍTÁSA
Cégünk a nyugdíjpénztári honlap megújításának teljes folyamatát vállalva, arculati tervezést, UX optimalizálást és tartalommenedzsment támogatást végzett. A weboldal megjelenése modern, letisztult, mobil eszközön is tökéletesen használható. A tartalommenedzsment az IRF fejlesztésében készült CMS modullal biztosított.

eNET

FEJLESZTÉSI PROJEKT EGYÜTTMŰKÖDÉS
A Földmegfigyelési Információs Rendszer (FIR) fő célja egy olyan átfogó központi kormányzati képesség kialakítása, amely a közigazgatást, szakigazgatást és a privát szférát releváns, részletes, könnyen hozzáférhető és naprakész földmegfigyelési adatokkal látja el. Az IRF a projekt tervezési és implementálási feladataiban is részt vett.

JCDecaux Hungary

Innovatív OOH reklám
A 75” kijelzőn látható szereplő az egész citylight hirdetési vitrint kitöltve, kültéri hangszóróval kiegészítve egy beépített kamera segítségével „szólította meg” a megállókban a járókelőket. A 4K minőségű felvétel, a napszakhoz és a kijelző előtt zajló eseményekhez igazított előre rögzített felvételek jól beállított egymásutánja magával ragadta a szemlélőt.

Megbízható fejlesztő csapatot keresel?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
IRF Solutions Kft.
Magyarország, 1134 Budapest, Angyalföldi út 25.
Cégjegyzékszám: 01-09-363158
Adószám: 10953363-2-41
www.irf.hu
Adatvédelmi irányelvek
©️ 2023 IRF Solutions Kft.