Online
rendszerek

Nyugdíjpénztári digitális megoldásaink segítik, hogy ügyfelei elégedettek legyenek
IRF MEGOLDÁSOKAT ALKALMAZÓ NYUGDÍJ- ÉS EGÉSZSÉGPÉNZTÁRAK

Online alkalmazások a nyugdíjpénztári szektor digitalizációjához

Tetszőleges rendszerhez integrálható megoldások

Az IRF Solutions minden online megoldása technológiai felépítéséből adódóan bármely nyugdíjpénztári rendszerhez integrálható, így a pénztár alaprendszerének cseréje nélkül is lehetséges cégünk közreműködésével a digitális transzformáció. Rendszereink és kapcsolódó szolgáltatásaink jól definiált modulokból állnak, amelyeket adott ügyfelünk igényeire szabva állítunk össze, legyen szó on-premises üzemelésről, priviát vagy publikus cloud infrstruktúra alapú működésről.

Nyugdíjpénztári digitalizáció a koncepciótól az üzemeltetésig

Az általunk kínált digitális megoldások minden lépést lefednek a nyugdíjpénztári folyamatok digitalizációjában. A koncepció kialakításától kezdve az implementációig, a rendszerintegrációtól a hostingig minden szükséges kompetenciával rendelkezünk. Törekvéseink középpontjában a könnyen használható, biztonságos és hatékony online rendszerek kialakítása áll, amelyek lehetővé teszik a pénztárak számára, hogy maximálisan kihasználják a digitális technológiák előnyeit.

Online megoldásaink

Tagi - B2C ügyfélportál és mobilapp

Modern és felhasználóbarát online rendszer, ami a nyugdíjpénztári tagok számára lett tervezve. A portál lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan és egyszerűen hozzáférjenek a saját számlaegyenlegükhöz, számlaforgalmukhoz, és más fontos információkhoz, bármikor és bárhol, mobiltelefonon vagy tableten keresztül, a legtöbb esetben applikáció letöltése nélkül. A portál minden olyan önkiszolgáló ügyintézési funkciót biztosít, amit a hagyományos ügyfélszolgálat keretében nyújt a pénztár.

Munkáltatói - B2B üzleti
portál

Biztonságos, felhasználóbarát és hatékony online rendszer, amely a munkáltatóknak segít a havi adatszolgáltatásokban és az aktív munkavállalói állományok kezelésében. A Munkáltatói portál azonnali visszajelzést ad az adatok megfelelőségéről és feldolgozottságáról, valamint lehetővé teszi a munkáltatók számára, hogy a korrekciókat és a visszautalási igényeket online kezeljék.

Nyugdíjpénztár specifikus honlap fejlesztés

Az IRF Solutions olyan weboldalakat fejleszt, amelyek nemcsak a pénzintézeti IT biztonsági elvárásoknak tesznek eleget, de egyedi megjelenéssel és tartalommal is rendelkeznek. Mobilon, tableten és asztali kijelzőn is hibátlanul működnek. Az Ingrid CMS headless tartalomkezelő platform lehetővé teszi a digitális tartalom szabályozott, felügyelt kezelését informatikai beavatkozás nélkül.

Technológai alapok

JavaScript

Szakértő csapatunk széleskörű tapasztalattal rendelkezik a JavaScript használatában, ami kulcsfontosságú a dinamikus weboldalak fejlesztésében. A legújabb webfejlesztési trendeket és bevált gyakorlatokat alkalmazva gondoskodunk kódjaink naprakészségéről és könnyű karbantarthatóságáról.

CSS3

Szakértőink sok éves tapasztalattal rendelkeznek a CSS3 használatában, stílusos, reszponzív weboldalak tervezésében, kivitelezésében. A CSS3 lehetőségeivel, mint például az animációk és átmenetek, kifinomult és interaktív dizájnelemeket hozhatunk létre. A fejlesztőink hozzáértése lehetővé teszi a rugalmas és modern webes elrendezések megvalósítását.

React

A csapat több tagja is mélyreható ismerettel bír a React framework-ben, lehetővé téve a gyors és hatékony felhasználói felületek létrehozását. A keretrendszer virtual DOM (Document Object Model) alapú megközelítése lehetővé teszi az alkalmazások gyors és hatékony frissítését.

Angular

Az IRF Solutions fejlesztőcsapata jelentős szakértelemre tett szert az Angular framework használatában. Széles körű eszköztárral, TypeScript alapokon, összetett webalkalmazásokat fejlesztünk. Az Angular használatával az adatkezelés, a felhasználói interfész és az alkalmazáslogika jól kezelhető.

Bootstrap

Fejlesztőink a Bootstrap keretrendszert alkalmazzák a reszponzív és mobilbarát weboldalak és alkalmazások fejlesztésében. Az előre megtervezett komponensek és segédosztályok használatával a csapat gyorsabban hoz létre kifinomult és következetes felhasználói élményt biztosító webes projekteket.

HTML5

Fejlesztőink természetesen jártasak az HTML5 szabványban is, ezzel biztosítva a weboldalak szerkezetének és tartalmának megfelelő megvalósítását. A csapatunk folyamatosan követi a HTML5 és a webes technológiák legújabb fejlesztéseit, így ügyfeleink számára mindig a legmodernebb és innovatív megoldásokat kínáljuk. A szemantikus elemek használatával elősegítjük a keresőoptimalizálást (SEO).

Java Spring Boot

A Java Spring Boot egy olyan univerzálisan használható keretrendszer, amelyet csapatunk szakértői előszeretettel alkalmaznak Java alapú alkalmazások fejlesztése során. A Spring Boot lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan és egyszerűen fejlesszünk és teszteljünk vállalati alkalmazásokat a legjobb gyakorlatok és megbízható technológiák felhasználásával. A Spring Boot rugalmas konfigurációs lehetőségekkel segít minimalizálni a fejlesztési időt, ami lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljunk az üzleti igények változásaira és optimalizált megoldásokat szállítsunk.

Docker

Cégünk széles körben alkalmazza a Docker nyílt forráskódú platformot, amely lehetővé teszi számunkra az alkalmazások és függőségeik könnyű összállítását, megrendelőinknek azok önálló telepítését. A Docker segítségével egyszerűen biztosíthatjuk a konzisztenciát különböző környezetek között, és gyorsan telepíthetővé válnak alkalmazásaink.

Oracle Database

Az Oracle Database, amelyre cégünk saját fejlesztésű rendszereit is építi, egy olyan enterprise szintű relációs adatbázis-kezelő rendszer (RDBMS), amely kimagasló adatintegritást, biztonságot és teljesítményt nyújt. Az Oracle számos fejlett funkciót és eszközt kínál (partícionálás, performancia tuning stb.), amit szakértőink a hatékony adatbázis-kezelés érdekében ki is használnak. Az Oracle Database ideális választás nagyvállalati alkalmazásokhoz, ahol az adatmennyiség és a rendelkezésre állás kulcsfontosságú.

Nyugdíjpénztári digitalizáció

Fedezze fel a digitális átalakulás előnyeit a nyugdíjpénztári folyamatokban!

Gyorsaság és hatékonyság

A nyugdíjpénztári folyamatok digitalizációja drámai hatékonyságnövekedést eredményez. Az online tranzakciók azonnal feldolgozhatók, így a hosszadalmas papírmunka és a személyes ügyintézés szükségessége megszűnik. A tagok és munkáltatók bárhonnan, bármikor elérhetik a szolgáltatásokat, ami jelentősen felgyorsítja a folyamatokat és növeli a rendelkezésre álló információk hozzáférhetőségét.

Ügyfélelégedettség

A digitalizált nyugdíjpénztári folyamatok nagyobb kényelmet és jobb ügyfélélményt biztosítanak a tagok és munkáltatók számára. Az online rendszerek egyszerűsítik a tranzakciókat, növelik a transzparencia és a nyomonkövethetőség érzetét. A részletes, könnyen hozzáférhető információk elősegítik az informált döntéshozatalt, ami hozzájárul a nagyobb ügyfélelégedettséghez.

Költséghatékonyság

A nyugdíjpénztári folyamatok digitalizációja jelentős költségmegtakarításokat eredményezhet. Az online tranzakciók kevesebb adminisztratív terhet rónak a pénztári munkatársakra, ami csökkenti a működési költségeket. A papíralapú folyamatok csökkentése, teljes megszüntetése hozzájárul a fenntarthatósághoz és csökkenti a pénztár ökológiai lábnyomát is.

Digitális transzformáció példa

Teljes körű nyugdíjpénztári transzformáció, azonnali eredmények

Tervezés

A koncepció elkészítésekor először az ügyfél igényeit és a jelenlegi rendszer korlátait térképeztük fel, hogy pontosan meghatározzuk a szükségleteket és célkitűzéseket. A következő lépés a stratégiai terv kialakítása volt, amiben technológiai megoldásokat, erőforrásokat, ütemezést és költségvetést határoztunk meg. Végül a koncepció részleteinek kidolgozása keretében elkészítettük a specifikációkat, a rendszer architektúráját, valamint a technológiai stack-et.

Ügyfélkiszolgáló rendszerek

A projekt során bevezetett Tagi Portál és Munkáltatói Portál modern, felhasználóbarát és reszponzív felületet biztosít pénztártagok és munkáltatók számára egyaránt. A Tagi Portál a tagoknak önálló ügyintézést tesz lehetővé, míg a Munkáltatói Portál az adatszolgáltatás hatékony kezelését támogatja és azonnali visszajelzést biztosít. A mobilbarát platform hozzájárul az ügyfélélmény növeléséhez.

Megújult holnap és online felületek

A megújítottuk a nyugdíjpénztári szolgáltatások online felületeit, beleértve a pénztári honlapot is. A friss, modern design és a felhasználóbarát felület fokozza az ügyfélélményt és megkönnyíti a navigációt. A reszponzív webdesign biztosítja, hogy az oldalak minden eszközön, így mobiltelefonon és tableten is tökéletesen működjenek. Az online rendszerek új funkciói közé tartozik a személyre szabott tartalom, a különböző önkiszolgáló funkciók és a gyors, hatékony adatszolgáltatás. Az új online felületek egyszerűsítik a pénztári folyamatokat, időt és erőforrást takarítanak meg felhasználói számára.

Agilis módszertan

Az agilis módszertan alkalmazása a projekt során lehetővé tette a gyors és rugalmas reagálást az új igényekre és változásokra. Az ügyfél közvetlenül részt vehetett a fejlesztési folyamatban, így a végeredmény pontosan megfelelt az elvárásoknak. Az agilis módszertan biztosította a munka átláthatóságát, ami az ügyfél bizalmát erősítette a projekt sikerében.

Digitalizációs projekt

Optimális költség, maximális eredmény!

Domain tudás alapú szakértői csapat

Az IRF Solutions a nyugdíjpénztári szektorban szerzett évtizedes tapasztalata birtokában pontosan érti ügyfelei igényeit, és olyan testreszabott megoldásokat kínál, amelyek maximalizáljak a ráfordítások eredményeit. Széles körű technológiai kompetenciáink és szakértő csapatunk biztosítja, hogy minden szükséges erőforrás rendelkezésre álljon a sikeres digitalizációhoz. Az IRF-nél a tapasztalat, szakértelem és technológiai innováció találkozik, így biztosítva a hatékony és eredményorientált digitalizációs megoldásokat.

Rugalmas erőforrás-bővítési lehetőségek

Szolgáltatásunk a tökéletes megoldás nyugdíjpénztárak számára, hogy ideiglenesen vagy tartósan szakértői erőforrásaikat bővítsék, kiegészítsék. Az IRF Solutions tapasztalt és elismert szakemberekből álló csapata képes azonnal bekapcsolódni a folyamatban lévő projektekbe és értéket teremteni azáltal, hogy új szakértelemmel, technikai ismeretekkel és friss perspektívákkal járulnak hozzá a fejlesztési folyamathoz.

A sikeres digitális transzformáció elemei

Útmutató a sikeres digitális átálláshoz

Vezetői elköteleződés

A vezetői elköteleződés alapja minden fejlődésnek és változásnak, hiszen a digitális átalakulás nem csupán technológiai, hanem szervezeti és kulturális váltást is jelent. A vezetőségnek támogatnia kell a digitális átalakulást, és aktívan részt is kell vennie a folyamatban. Az elkötelezett vezetők hozzájárulnak a digitalizációs célkitűzések tisztázásához, a csapat motiválásához, és segítenek a szervezeten belüli akadályok leküzdésében.

Folyamatok átszervezése

A digitális technológiák bevezetése nemcsak a műveletek gyorsaságát és hatékonyságát növeli, hanem új lehetőségeket is teremt az információáramlás, a döntéshozatal és a munkamegosztás területén. Az új digitális eszközök és platformok lehetővé teszik a munkafolyamatok újraszervezését, amelynek eredményeként a szervezet képes lehet hatékonyabban és rugalmasabban reagálni az ügyfelek igényeire és a piaci kihívásokra. Az átszervezés során fontos a munkatársak képzése és támogatása, hogy sikeresen alkalmazkodjanak az új technológiákhoz és munkamódszerekhez.

Üzleti folyamatok online térbe helyezése

Ebben a kulcslépésben a pénztárak hagyományos, gyakran papír alapú műveleteit digitális platformokra helyezzük át. Ez a folyamat magában foglalja az adatgyűjtés, az ügyfélkapcsolatok, a tagi és munkáltatói interakciók, valamint a belső adminisztratív folyamatok átalakítását. A cél a hatékonyabb, gyorsabb és hibamentesebb működés, amely javítja a szolgáltatás minőségét, növeli az ügyfelek elégedettségét és csökkenti a költségeket.

Megfelelő technológiai platform kialakítása

A modern, rugalmas technológiai platform kiválasztása és bevezetése elengedhetetlen a sikeres nyugdíjpénztári digitalizációs átalakulás során. A megfelelő platform lehetővé teszi a gyors reagálást a változó üzleti környezetre és igényekre, valamint a rugalmasságát kihasználva könnyedén skálázható a jövőbeni növekedés érdekében. A modern technológiák, mint a mesterséges intelligencia és a felhőalapú szolgáltatások integrálása, hatékonyabbá és így költséghatékonyabbá teszi a pénztári működést, miközben javítja az ügyfél elégedettséget és a nyújtott szolgáltatás minőségét.

Következetes kommunkáció a sikeres bevezetés érdekében

A következetes kommunikáció kulcsfontosságú a sikeres bevezetés során, hiszen így biztosítható, hogy minden érintett - legyen szó a pénztár tagjairól, munkáltatói partnerekről vagy a belső munkatársakról - tisztában van a változásokkal, azok előnyeivel és a bevezetés menetével. A nyitott és átlátható kommunikáció elősegíti az új digitális rendszer elfogadását, hozzájárul a folyamatos visszajelzéshez és biztosítja, hogy mindenki biztonságban érezze magát ebben a fontos átalakulási folyamatban.

Alaprendszerünk

INGRID Nyugdíjpénztár Adminisztrációs Rendszer

Az INGRID egy innovatív, integrált nyugdíjpénztári adminisztrációs rendszer, amely az egész szervezeten átívelő funkciókat ötvöz egyetlen, könnyen kezelhető platformban. A rendszer kifinomult logikájával jelentős munkaerő-megtakarítást és költséghatékonyságot tesz lehetővé, miközben egyedülálló rugalmasságot biztosít a jogi és üzleti környezet változásainak kezelésében.

Technológiai szolgáltatások a digitalizációhoz

Frontend fejlesztés

Az IRF Solutions frontend fejlesztései nemcsak lenyűgöző élményt, hanem sikeres online jelenlétet is garantálnak.
Bővebben

Backend fejlesztés

Magas teljesítményű, skálázható és biztonságos szerveroldali megoldások az alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében.
Bővebben

Devops infrastruktúra fejlesztés

Infrastruktúra, a fejlesztés és az üzemeltetés optimalizálása gyorsabb, hatékonyabb és folyamatos szoftverfejlesztést, telepítést biztosítanak.
Bővebben

UX-UI design

Intuitív, esztétikus és könnyen használható alkalmazások tervezése során a felhasználói élményre és a felületoptimalizálására összpontosítunk.
Bővebben

Webalkalmazás fejlesztés

Egyedi, reszponzív webes alkalmazások tervezését és megvalósítását kínáljuk a legmodernebb technológiák és keretrendszerek felhasználásával.
Bővebben

Weboldal építés

Olyan professzionális, reszponzív és keresőoptimalizált honlapok létrehozását kínáljuk, amelyek tökéletesen kiszolgálják az ügyfelek üzleti céljait.
Bővebben

Csapatunk

Tudás és együttműködés

Sokoldalú és elkötelezett csapatunk

Az IRF Solutions büszke sokoldalú, kreatív és eredménycentrikus munkatársaira, akik az iparág legkülönbözőbb projektjein dolgoznak együtt. UX/UI tervezők, frontend és backend fejlesztők, minőségbiztosítási tesztelők, valamint termék- és projektmenedzserek alkotják az összehangolt csapatot, amely a hatékony és sikeres projektek záloga.

Együttműködő szakértők

Az IRF Solutions szakértői csapata mindig együttműködésre törekszik, és közösen gondolkodnak a projektek megvalósításán. A kommunikáció és az együttműködés alapvető eleme a munkafolyamatnak, amely segít a projektek hatékony menedzselésében és a sikeres eredmények elérésében.

FAQ

Hasznos válaszok gyakori kérdésekre.

Érdekli a nyugdíjpénztári digitalizáció?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!
IRF Solutions Kft.
Magyarország, 1134 Budapest, Angyalföldi út 25.
Cégjegyzékszám: 01-09-363158
Adószám: 10953363-2-41
www.irf.hu
Adatvédelmi irányelvek
©️ 2023 IRF Solutions Kft.