Weboldalak, melyek elérnek és meggyőznek

Ön irányít: biztonságos tartalomkezelés
AZ IRF SOLUTIONS DIGITALIZÁCIÓS SZOLGALTÁSÁT VÁLASZTOTTÁK

Teljes körű weboldal építés

Tedd egyedivé a weboldalad!

Az IRF Solutions olyan weboldalakat hoz létre, amelyek tükrözik vállalkozása egyedi karakterét és értékeit. Igény szerinti, testreszabott megoldásaink segítenek abban, hogy cége az online térben is meggyőzően jelenjen meg. A saját fejlesztésű Ingrid CMS, egy fejlett, headless tartalommenedzsment eszköz, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy egyszerűen frissítsék és testreszabják a weboldaluk tartalmát, mindezt anélkül, hogy programozási ismeretekre lenne szükségük.

Integrált megoldások a sikerért

Szakértői csapatunk olyan weboldalakat tervez és fejleszt, amelyek interaktívak, könnyen használhatóak és optimalizáltak a keresőmotorok számára. Ez segít abban, hogy ügyfelei könnyen megtalálják és használják weboldalát, növelve ezzel a konverziós rátáját. A saját fejlesztésű Ingrid CMS rendszerünkben a tartalomkezelés során is biztosítjuk az adatok magas szintű védelmét. Biztos lehet abban, hogy weboldala tartalma mindig biztonságban van, miközben az ügyfelei számára értékes és naprakész információkat nyújt.

Fejlesztési technológa

Innovatív eszközök a hatékony weboldalért

UX-UI design eszközök

Az IRF Solutions UI/UX designerei az iparág vezető eszközeit - mint a Balsamiq, Sketch és Figma - használják, hogy intuitív és esztétikus felhasználói interfészeket hozzanak létre, amelyek javítják a felhasználói élményt.

JavaScript keretrendszerek

Angular, React, Vue.js - Ezek a modern frontend keretrendszerek lehetővé teszik a reszponzív és interaktív felhasználói felületek készítését, hogy cégünk magával ragadó webalkalmazásokat fejlesszen.

INGRID CMS

Az INGRID CMS az IRF Solutions saját fejlesztésű headless tartalomkezelő rendszere, amely egyedi és rugalmas megoldásokat kínál webes tartalmak kezelésére. A technológia lehetővé teszi a tartalom egyszerű szerkesztését és publikálását, miközben a frontend fejlesztők számára teljes szabadságot biztosít a design és a felhasználói élmény tervezésében.

Backend technológiák

Node.js, .NET, Java, Python - Ezeken a nyelveken és technológiákon alapuló backend szolgáltatások széles körű funkcionalitást és teljesítményt biztosítanak.

Felhő alapú szolgáltatások

Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), Microsoft Azure - Ezekkel a felhő alapú platformokkal biztosítjuk a webalkalmazások skálázhatóságát, rugalmasságát és magas rendelkezésre állását.

DevOps eszközök

Docker, Kubernetes, Jenkins, Git - A fejlesztési ciklusok gyorsítása, a kód minőségének javítása és a folyamatos szállítás biztosítása érdekében alkalmazunk különböző DevOps eszközöket. A konténerizáció rugalmasságot és függetlenséget biztosítanak a futtatási környezettől.

UX-UI design eszközök

Az IRF Solutions UI/UX designerei az iparág vezető eszközeit, mint az Balsamiq, Sketch és Figma használják, hogy intuitív és esztétikus felhasználói interfészeket hozzanak létre, amelyek javítják a felhasználói élményt.

JavaScript keretrendszerek

Angular, React, Vue.js - Ezek a modern frontend keretrendszerek lehetővé teszik a reszponzív és interaktív felhasználói felületek készítését, hogy cégünk magával ragadó webalkalmazásokat fejlesszen.

ingid CMS

Az Ingrid CMS az IRF Solutions saját fejlesztésű headless tartalomkezelő rendszere, amely egyedi és rugalmas megoldásokat kínál webes tartalmak kezelésére. A technológia lehetővé teszi a tartalom egyszerű szerkesztését és publikálását, miközben a frontend fejlesztők számára teljes szabadságot biztosít a design és a felhasználói élmény tervezésében.

Backend technológiák

Node.js, .NET, Java, Python - Ezeken a nyelveken és technológiákon alapuló backend szolgáltatások széleskörű funkcionalitást és teljesítményt biztosítanak.

Felhő alapú szolgáltatások

Amazon Web Services (AWS), Google Cloud Platform (GCP), Microsoft Azure - Ezekkel a felhő alapú platformokkal biztosítjuk a webalkalmazások skálázhatóságát, rugalmasságát és magas rendelkezésre állását.

DevOps eszközök

Docker, Kubernetes, Jenkins, Git - A fejlesztési ciklusok gyorsítása, a kód minőségének javítása és a folyamatos szállítás biztosítása érdekében alkalmazunk különböző DevOps eszközöket. A kontenerizáció rugalmasságot és függetlenséget biztosítanak a futtatási környezettől.

Helyes módszertanok

A helyes módszertanok alkalmazása a hatékonyság és a minőség alapja

Egyedi design és UX minden eszközön

Tervező csapatunk a legújabb UX/UI trendeket és best practice-eket alkalmazza. Az általunk létrehozott weboldalak vonzóak, könnyen navigálhatóak és a vállalati célkitűzéseket támogatják, miközben egységes és emlékezetes online jelenlétet biztosítanak mobil eszközökön és desktopon egyaránt.

Tartalomkezelés ügyfeleink kezében

Az IRF Solutions által fejlesztett INGRID CMS headless tartalomkezelő rendszer, rugalmasságot és teljes kontrollt biztosít a tartalom felett, miközben a fejlesztőknek lehetővé teszi, hogy a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzák.

Biztonságos és tartós megoldások

Az IRF Solutions a legújabb és legbiztonságosabb technológiákat alkalmazza a weboldal fejlesztési projektek során. Folyamatosan követjük a technológiai trendeket és frissítjük tudásunkat, hogy ügyfeleink számára a legbiztonságosabb és legtartósabb megoldásokat kínálhassuk.

Példa komplex weboldal fejlesztésre

Komplex website fejlesztés mobil és desktop nézetre az MBH Gondoskodás Nyugdíj- és Egészségpénztár részére

Igényfelmérés, elemzés

Mindenekelőtt részletesen megismertük ügyfeleinket és azok célközönségét, hogy megértsük a felhasználói igényeket és elvárásokat. Ez magában foglalja a piac, a versenytársak és a célközönség elemzését is.

Tervezés

A tervezési fázisban wireframe-ek és prototípusok készültek, hogy a weboldal alapstruktúráját és funkcióit definiáljuk. Az IRF Solutions csapata ebben a szakaszban kiemelten odafigyelt a felhasználói interakciók logikusságára és egyszerűségére. A weboldal UX és UI tervezése, tartalmának kialakítása és tesztelése, valamint a fejlesztési és tartalomfeltöltési folyamatok a COVID-19 járvány ideje alatt teljes mértékben digitális eszközökkel és technikákkal valósultak meg.

Fejlesztés és tesztelés

Az IRF Solutions teljes körű megoldást kínál a weboldalak fejlesztésére az Ingrid CMS rendszer integrálásával és annak adminisztrátori oktatásával. A fejlesztési folyamat során a React keretrendszert használtuk, amely gyors betöltési időt és kiemelkedő felhasználói élményt garantál. Szigorú tesztelési protokollt alkalmaztunk a fejlesztés minden szakaszában, hogy biztosítsuk a weboldalak hibamentes és gyors működését.

Tartalomkezelés a gyakorlatban

Az INGRID CMS lehetővé teszi a tartalomkomponensek átlátható kezelését és széles skálájú tartalom, mint cikkek és hírek, menedzselését, és az eredmény pedig azonnal megtekinthető előnézeti módban. A rendszer támogatja a tartalmak jóváhagyását, időzített publikálását, valamint a végső megjelenés ellenőrzését a publikálás előtt, különösen hasznos funkció például hírbejegyzések, ajánlatok, cikkek és blogbejegyzések esetén.

Erőforrás biztosítása

Szakértői erőforrások projektekhez

Optimális költség, maximális eredmény

Szolgáltatásunk a tökéletes megoldás vállalatok számára, hogy ideiglenesen vagy tartósan bővítsék szakértői erőforrásaikat, kiegészítsék saját IT csapatukat. Az IRF Solutions tapasztalt és elismert szakemberekből álló gárdája képes azonnal bekapcsolódni futó projektekbe, és értéket teremteni azáltal, hogy új szakértelemmel, technikai ismeretekkel és friss perspektívákkal járulnak hozzá a fejlesztési folyamathoz.

Testreszabott megoldások

Akár egy-egy szakértőre, akár egy egész csapatra van szükség, szolgáltatásunk segítségével képesek vagyunk testreszabni a megoldást az igényekhez és költségvetéséhez igazodva. Szakembereink hozzáadott értéket nyújtanak a projektekben, így gyorsítják a megvalósítást, miközben minimalizálják a kockázatokat és a költségeket. Az IRF Solutions arra törekszik, hogy a legmagasabb szintű szakértelemmel és professzionalizmussal álljon rendelkezésére.

Garantált minőség

Weboldalak fejlesztésének minőségi irányelvei

Megbízhatóság

Az IRF Solutions által készített weboldalak stabilak, megbízhatóak, és hosszú távon is működőképesek. A fejlesztés során nagy hangsúlyt fektetünk a minőségellenőrzésre és a tesztelésre, hogy a végső termék hibamentes legyen.

Mobil optimalizálás

Az IRF Solutions weboldalai a felhasználói élményre fókuszálnak, minden eszközön intuitívak és könnyen navigálhatók. Prioritásunk a mobiloptimalizálás, hiszen a felhasználók nagy része ma már mobilról böngészi az internetet.

Biztonság

A weboldalak fejlesztése során a biztonság kiemelten fontos szempont. Célunk, hogy a weboldalak adatai és azok felhasználóinak információi védettek legyenek a különböző internetes fenyegetésekkel szemben.

SEO optimalizáció

A weboldalak fejlesztése során nagy hangsúlyt fektetünk a keresőoptimalizálásra. Célunk, hogy a weboldalak könnyen megtalálhatóak legyenek a keresőmotorokban, és magas pozíciót érjenek el a találati listán.

Folyamatos karbantartás és támogatás

Az IRF Solutions nem csak a fejlesztési szakaszban áll ügyfelei rendelkezésére. Hosszú távú karbantartási és támogatási szolgáltatásaink segítségével biztosítjuk, hogy a weboldalak hosszú távon is megőrizzék teljesítményüket és relevanciájukat. A rendszeres frissítések, a biztonsági javítások és az új funkciók integrálása révén biztosítjuk, hogy az oldalak mindig naprakészek és hatékonyak maradjanak.

Kapcsolódó szolgáltatások

Frontend fejlesztés

Az IRF Solutions frontend fejlesztései nemcsak lenyűgöző élményt, hanem sikeres online jelenlétet is garantálnak.
Bővebben

Backend fejlesztés

Magas teljesítményű, skálázható és biztonságos szerveroldali megoldások az alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében.
Bővebben

Devops infrastruktúra fejlesztés

Infrastruktúra, a fejlesztés és az üzemeltetés optimalizálása gyorsabb, hatékonyabb és folyamatos szoftverfejlesztést, telepítést biztosítanak.
Bővebben

UX-UI design

Intuitív, esztétikus és könnyen használható alkalmazások tervezése során a felhasználói élményre és a felületoptimalizálására összpontosítunk.
Bővebben

Webalkalmazás fejlesztés

Egyedi, reszponzív webes alkalmazások tervezését és megvalósítását kínáljuk a legmodernebb technológiák és keretrendszerek felhasználásával.
Bővebben

Erőforrásbiztosítás

Szolgáltatásunkkal felpörgetjük az IT részleg hatékonyságát és képességeit. Segítünk gyorsabban alkalmazkodni a változó körülményekhez, új technológiákhoz és üzleti igényekhez.
Bővebben

Csapatunk

Tudás és együttműködés

Sokoldalú és elkötelezett csapatunk

Az IRF Solutions büszke sokoldalú, kreatív és eredménycentrikus munkatársaira, akik az iparág legkülönbözőbb projektjein dolgoznak együtt. UX/UI tervezők, frontend és backend fejlesztők, minőségbiztosítási tesztelők, valamint termék- és projektmenedzserek alkotják az összehangolt csapatot, amely a hatékony és sikeres projektek záloga.

Együttműködő szakértők

Az IRF Solutions szakértői csapata mindig együttműködésre törekszik, és közösen gondolkodnak a projektek megvalósításán. A kommunikáció és az együttműködés alapvető eleme a munkafolyamatnak, amely segít a projektek hatékony menedzselésében és a sikeres eredmények elérésében.

FAQ

Hasznos válaszok gyakori kérdésekre.

Weboldal fejlesztésre van szükséged?

Vedd fel velünk a kapcsolatot!
IRF Solutions Kft.
Magyarország, 1134 Budapest, Angyalföldi út 25.
Cégjegyzékszám: 01-09-363158
Adószám: 10953363-2-41
www.irf.hu
Adatvédelmi irányelvek
©️ 2023 IRF Solutions Kft.