OOH audience measurement

Megmérjük a város ritmusát!
Szolgáltatás a forgalmas városi reklámok hatékonyságának mérésére

Mesterséges intelligencia alapú nézettség számlálás

Pontos utcai konverziómérés

A Real Visitor Counter szolgáltatás lehetővé teszi a forgalmas városi citylight reklámfelületek környezetében zajló gyalogosforgalom adatainak gyűjtését és elemzését. A kamerakép alapján történő feldolgozás felvételt nem készít, az élőképet nem közvetíti, teljes egészében helyben történik az adatgyűjtés. Az RVC szolgáltatás segítségével pontosan nyomon követhető a kampányok hatékonysága, ami segíti optimalizálást és a tervezést is.

A siker feltérképezése

Az RVC szolgáltatás a városi reklámozás új szintjét képviseli, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy valós idejű és pontos adatokat kapjanak kampányaik hatékonyságáról. Az elemzett adatok alapján meghatározhatók a legforgalmasabb időszakok, az optimális elhelyezés, aminek segítségével lehetőség nyílik még célzottabb reklámüzeneteket fejleszteni, pontosabb döntéseket hozni, és hatékonyabban hasznosítani a városi reklámok potenciálját.

A rendszer működése

Adatgyűjtés képrögzítés nélkül

Adatgyűjtés és érzékelés

Az adatgyűjtést egy speciális, beágyazott rendszer végzi a kihelyezett kamera inputból. A kamera ugyan felvételt nem készít, de az adatgyűjtő eszköz pontosan rögzíti és továbbítja a városi reklámok környezetében elhaladó gyalogosok számát és viselkedésüket. Az eszköz megbízható és hatékony működése biztosítja a pontos információkat a hirdetés konverzióarányáról.

Adatfeldolgozás és elemzés

A rendszer az adatokat központi rendszerbe továbbítja, ahol azok feldolgozása és elemzése történik. A microservice alapú architektúra biztosítja az adatok gyors és megbízható átvitelét a rendszerben, lehetővé téve a valós idejű adatelemzést és monitorozást a reklámkampányok hatékonyságának nyomon követéséhez.

Riportok és jelentések

Az RVC rendszer részletes riportokat és analitikákat készít az adatok alapján. Ügyfeleink rendszeres riportokat és hozzáférést kapnak a WEB-es, felhasználóbarát monitoring rendszerhez, ahol könnyedén áttekinthetik a kampányok teljesítményét, a látogatói viselkedést és más releváns metrikákat.

Online monitoring és optimalizáció

Az RVC adatmonitoraink lehetővé teszik az ügyfeleink számára a városi reklámok helyszínenként, kampányonként történő folyamatos monitorozását és optimalizálását. A felhasználóbarát felület a media monitoringhoz szükséges mutatót és grafikont könnyen lekérdezhetővé teszi.

Referenciamérések

Folyamatos adatgyűjtés a gyalogosforgalomról

Az RVC szolgáltatás folyamatos adatgyűjtést valósított meg Budapest legforgalmasabb, kiemelt citylight felületein, egész évben, éjjel-nappal. A forgalmas villamosmegállókban felszerelt kamerák a megvilágított citylight felületeken elhelyezve nagyon magas számú, napi több tízezer gyalogost is képes megszámolni.

Optimális kamerakihelyezés

A rendszer működésének kulcspontja a megfelelő kamerakihelyezés, mivel a szűk peronon és a szemközti oldalon elhelyezkedő gyalogosok tekintetét különböző fókuszpontú kamerák segítségével kell figyelni. Szakértő kollégáink best-practice megoldásokat biztosítanak egyedi helyzetekben és körülmények során, tanácsadással és támogatással segítjük ügyfeleinket az optimális mérési beállítások eléréséhez.

Túl a gyalogos számláláson: konverziómérés

Ez az adatok mélyreható elemzésének ereje! Az RVC szolgáltatás által nyújtott információ túlmutat az egyszerű gyalogos számláláson. Nem csak azt mondjuk meg, hányan sétáltak el a hirdetés előtt, hanem azt is, milyen korcsoportú, nemű és hangulatú emberek és mennyi időt töltöttek a hirdetés szemlélésével. Ezek a részletek azon hirdetők és márkák számára rendkívül értékesek, akik olyan interaktív és célzott kampányokat szeretnének kialakítani, amelyek hatékonyan érik el a gyalogos célcsoportot. A rendszer lehetővé teszi a hirdetők számára, hogy felmérjék kampányaik hatását a nap különböző időszakaiban, és ennek megfelelően módosítsák stratégiájukat.

Analóg hirdetéseihez digitális konverzióadatokat biztosítunk

Látogatóelemzés és konverzióanalízis szolgáltatás!

Egyszerű telepítés és testreszabható kameraegységek

Szolgáltatásunk olyan mérőegységeket kínál, amelyek könnyű telepítést tesznek lehetővé, így gyorsan és egyszerűen installálhatóak. Kameraegységeink beállíthatók, megfelelve a mindenkori helyi igényeknek, így optimális teljesítményt biztosítanak az adott környezetben. A lehető legpontosabb adatokat szolgáltatjuk, amelyek értékes betekintést nyújtanak a modern hirdetésanalitika világába.

Pontos adatkövetés és GDPR megfelelés

A rendszer kiemelkedő jellemzője az egyes gyalogosok mozgásának nyomon követése, amely rendkívül pontos adatokat eredményez, mivel kizárja, hogy a gyalogosokat többször megszámoljuk. A rendszer teljes mértékben megfelel a GDPR szabályozásnak, mivel rendszerünk nem tárol és nem közvetít kameraképet. Az összes adat biztonságosan tárolódik az IRF Solutions által üzemeltetett, központosított szerverkörnyezetben, maximálisan biztosítva az adatok védelmét.

Kiknek hasznos a szolgáltatás?

Reklám- és médiaügynökségeknek

Azon reklám- és médiaügynökségek, akik portfóliójukat szeretnék bővíteni innovatív szolgáltatással. A Real Visitor Counter lehetőséget kínál az ügynökségeknek, hogy különleges és hatékony megoldást használjanak a reklámportfóliójuk bővítéséhez. Az RVC innovatív technológiája és pontos adatgyűjtése segíti az ügynökségeket abban, hogy magas szintű kampányelemzést és célzott reklámstratégiákat kínáljanak ügyfeleiknek.

Outdoor hirdetési felület tulajdonosoknak

Az outdoor hirdetési felület tulajdonos cégek mind a hagyományos citylight, mind a digitális kijelzőkhöz olyan megkülönböztető, értéknövelt szolgáltatást tudnak biztosítani ami prémium termékfejlesztésre ad lehtőséget. Egy-egy helyszínnek az időszakos mérésével annak valós forgalma, mint értéknövelő adat segíti az értékesítést.

Interaktív és kreatív kampányfejlesztőknek

Az RVC szolgáltatásra építve lehetőség nyílik interaktív és kreatív kampányok megvalósítására. Mivel a rendszer nyomon követi a gyalogosok mozgását és viselkedését, lehetővé teszi a személyre szabott és interaktív reklámélmények kialakítását. Az RVC szolgáltatás rendszerszintű integrációja segít a célcsoport megszólításában és a márkák emlékezetességének növelésében.

Márkák amelyek szeretnének kitűnni

Az RVC szolgáltatás lehetőséget kínál azoknak a márkáknak, akik szeretnének kitűnni a versenytársak közül. Az adatok alapján pontosan meghatározhatják, hogy mely kreatívok és kampányok vonzzák leginkább a célközönséget. Ez lehetővé teszi számukra, hogy valóban figyelemfelkeltő reklámokat hozzanak létre, amelyek segítenek kiemelkedni a tömegből.

Médiaanalitikusok és piackutatók

Az RVC által biztosított részletes adatok lehetővé teszik a médiaanalitikusok, statisztikusok és piackutatók számára a városi közlekedés és látogatói viselkedés mélyebb megértését. Ezek az adatok értékes betekintést nyújthatnak a városi környezet használatáról és a látogatók szokásairól, ami segíthet az informált döntéshozatalban és a trendek felismerésében.

Interaktív OOH kampány

Az IRF Solutions az OOH digitális reklámok terén úttörő szerepet tölt be. Innovatív technológiánk lehetővé teszi az interaktív és intelligens reklámkampányok létrehozását. Általunk nyújtott szolgáltatások segítségével a hagyományos hirdetési felületeket forradalmasítjuk, és személyre szabott üzeneteket közvetítünk a célközönség felé. Az interaktív megjelenítések és a modern technológiák kombinációjával felejthetetlenné tesszük a reklámélményt.

Technológiai szolgáltatásaink

Frontend fejlesztés

Az IRF Solutions frontend fejlesztései nemcsak lenyűgöző élményt, hanem sikeres online jelenlétet is garantálnak.
Bővebben

Backend fejlesztés

Magas teljesítményű, skálázható és biztonságos szerveroldali megoldások az alkalmazások zökkenőmentes működése érdekében.
Bővebben

Devops infrastruktúra fejlesztés

Infrastruktúra, a fejlesztés és az üzemeltetés optimalizálása gyorsabb, hatékonyabb és folyamatos szoftverfejlesztést, telepítést biztosítanak.
Bővebben

UX-UI design

Intuitív, esztétikus és könnyen használható alkalmazások tervezése során a felhasználói élményre és a felületoptimalizálására összpontosítunk.
Bővebben

Webalkalmazás fejlesztés

Egyedi, reszponzív webes alkalmazások tervezését és megvalósítását kínáljuk a legmodernebb technológiák és keretrendszerek felhasználásával.
Bővebben

Weboldal építés

Olyan professzionális, reszponzív és keresőoptimalizált honlapok létrehozását kínáljuk, amelyek tökéletesen kiszolgálják az ügyfelek üzleti céljait.
Bővebben

Csapatunk

Tudás és együttműködés

Sokoldalú és elkötelezett csapatunk

Az IRF Solutions büszke sokoldalú, kreatív és eredménycentrikus munkatársaira, akik az iparág legkülönbözőbb projektjein dolgoznak együtt. UX/UI tervezők, frontend és backend fejlesztők, minőségbiztosítási tesztelők, valamint termék- és projektmenedzserek alkotják az összehangolt csapatot, amely a hatékony és sikeres projektek záloga.

Együttműködő szakértők

Az IRF Solutions szakértői csapata mindig együttműködésre törekszik, és közösen gondolkodnak a projektek megvalósításán. A kommunikáció és az együttműködés alapvető eleme a munkafolyamatnak, amely segít a projektek hatékony menedzselésében és a sikeres eredmények elérésében.

FAQ

Hasznos válaszok gyakori kérdésekre.

Érdekel az OOH audiance measurement szolgáltatás?
Vedd fel velünk a kapcsolatot!
IRF Solutions Kft.
Magyarország, 1134 Budapest, Angyalföldi út 25.
Cégjegyzékszám: 01-09-363158
Adószám: 10953363-2-41
www.irf.hu
Adatvédelmi irányelvek
©️ 2023 IRF Solutions Kft.